Alkatrészek és kiegészítők

Kapcsolatban állunk az ország jelentős alkatrész-forgalmazóival, hogy biztosítsuk ügyfeleink részére a lehető legkedvezőbb árat és a gyors beszerzést.

1171_15_pusal-tema-7.jpg

Alkatrészraktárunk jelentős raktárkészlettel várja minden kedves vásárlónkat. Széles kínálatunknak köszönhetően, jellemzően azonnali alkatrész kiszolgálást biztosítunk.

Raktárkészletünk tartalmazza az összes gyártás alatt lévő típusokhoz leggyakrabban szükséges mechanikus, elektromos alkatrészeket, karosszéria elemeket. Régebbi autótípusokhoz is rendelkezünk alkatrész készlettel. 

Elsősorban eredeti, gyári alkatrészeket tartunk raktárunkban, azonban igény esetén bármely típushoz kínálunk után gyártott alkatrészeket is. Rendszeresen frissülő raktárkészletünknek köszönhetően a gyorsan fogyó, kopó alkatrészek nálunk folyamatosan elérhetőek, de a speciális alkatrészeket is kedvező áron kínáljuk.

Foglalkozunk továbbá tartozékok értékesítésével és azok beszerelésével és butik áruk forgalmazásával is. Így nálunk lehetősége van autójának teljes személyre szabására is. Nyári-, téli gumik, tetőboxok, optikai tuning elemek, könnyűfém felnik, üléshuzatok, biztonsági berendezések, autóelektronikai eszközök széles választékával várjuk kedves ügyfeleinket.

Számunkra nincs lehetetlen! Kérjen segítséget munkatársainktól, akik garantáltan segíteni fognak Önnek bármilyen alkatrész, tartozék vagy butikáru kiválasztásában, hogy Ön és családja elégedetten és biztonságban használja gépjárművét.

Gumiabroncs:

Az autó és az aszfalt közötti kapcsolatról gondoskodik, ezért a megfelelő minőségű és állapotú gumiabroncs használata kiemelkedő fontosságú.

191_15_michelin.gif 189_15_kleber.gif 190_15_kormoran.gif
1172_15_motrio.gif

MOTRIO Alkatrészek

Az eredeti alkatrészek a konstruktőrök elvárásainak teljesenmegfelelő, állandóan kiváló minőségű alkatrészeket jelentenek. Ez a Renault javító és karbantartó tevékenységének alkatrész oldali támasza.

A MOTRIO alkatrészek az eredeti alkatrészeket helyettesítő, megfelelő termékek (javarészt a Renault eredeti alkatrészeinek beszállítóitól), azokkal technikai és biztonsági szempontból közel megegyeznek.

A MOTRIO alkatrészeket kizárólag a Renault hálózat forgalmazza. A MOTRIO termékskála nem helyettesíti az eredeti Renault alkatrészeket, mivel alapvető célja, hogy a régebben gyártott típusokhoz az eredeti Renault alkatrészeknél kedvezőbb árú, de megbízható minőségű termékeket kínáljon az Önök részére.


Tartozék és butikárú

Eredeti tartozékok
A kifejezetten az egyes modellekre tervezett Renault tartozékokat mérnökeink tervezték és tesztelték. Minden termék megfelel a márka minőségi, megbízhatósági és biztonsági előírásainak és speciálisan az Ön autójának technológiájához és formatervezéséhez igazodik. A gyártástól a felszerelésig élvezi a Renault garanciáját és minőségbiztosítását.

Megoldás minden igényre
Praktikus, ötletes vagy egyedi megoldást keres? Széles tartozékkínálatunkban megtalálja az ízlésének és igényeinek legmegfelelőbbet.

TETŐBOX BÉRLÉSI LEHETŐSÉGEINKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN 
E-MAILEN VAGY TELEFONON!
[javascript protected email] (66) 519-214.

Márkáink