Sandero Stepway

A robusztus és sokoldalú crossover

Gyönyörű ívek, egyenes és vízszintes vonalak, a márka új, Y-alakú fényjegye és emelt
hasmagasság... a Sandero Stepway megújult külsejében is egy igazi crossover. Foglaljon helyet
a tágas, sokoldalúan kialakított belső térben, ahol a kalandokat 100%-os kényelemben élheti át.

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

_

Az igazi crossover kinézet megerősítve: az orr-rész…
a Sandero Stepway crossover stílusát az egyedi orr-rész, a Stepway hűtőrács és az új, Y-alakú fényjegy egészíti ki.

_

…az oldalnézet…
Megemelt hasmagasság, moduláris tetőrudak, oldalsó védőelemek, ívelt kerékjáratok, csillogó 16“-os könnyűfém felnik... a Sandero Stepway kiváló stílust és védelmet biztosít.

_

…és a hátsó rész.
Y-alakú hátsó fényjegyek, újragondolt lökhárító, rejtett gombbal felszerelt csomagtartó, újratervezett alvázvédő elemek... a Sandero Stepway megjelenése igazán crossover stílusú.

_

Praktikus és átgondolt belső tér
Panoráma műszerfal, középső konzol könyöktámasszal és tárolóhellyel, 8''-os érintőképernyő, amelyen az információkat úgy tekintheti meg, hogy közben le se kell vennie a szemét az útról... Utazzon a lehető legjobb körülmények között!

_

Dinamikus részletek
Újratervezett ajtófogantyúk, Stepway kárpitozás, narancsszínű, finom hatású dekorelemek a még nagyobb dinamizmus jegyében, egyedi « Stepway » emblémák… Az Új Sandero kialakítása igazán karakteres.

Az utastér kényelme

Kiváló utazási élmény, sokféle
használathoz

san-step-1.webp

Moduláris tetőrudak

Tegnap egy biciklit kellett szállítania, ma viszont már egy tetőcsomagtartóra van szükség? A moduláris tetőrudakkal helyet takaríthat meg, mivel keresztirányú tetőrudakká alakíthatók, így a szállítandó tárgyakat azonnal be is pakolhatja. Okos megoldás!

san-step-2.webp

Variálható csomagtér

Teli csomagtérrel kell utaznia? A ledönthető hátsó üléssor még nagyobb teret biztosít.

san-step-3.webp

Emelt hasmagasság

Az emelt hasmagasságnak köszönhetően az Sandero Stepway volánja mögött többféle útnak is nekivághat.

Multimédia

Modern technológia

san-step-4.webp

Media Nav**

A vezeték nélküli okostelefon tükrözéssel a nagy, 8’’-os érintőképernyőn úgy tekintheti meg az összes fontos információt, hogy közben a szemét le se kell vennie az útról. Telefon, rádió, GPS navigáció, multimédia… Az okostelefonját könnyedén csatlakoztathatja a Bluetooth®, a jack- vagy az USB-csatlakozók segítségével. A 6 beépített hangszórónak köszönhetően egyedi hangzásvilágban lehet része.

** Kompatibilis az Android Auto™ és az Apple Carplay™ alkalmazásokkal.

san-step-5.webp

Media Display**

Az okostelefon tükrözéssel felszerelt nagy, 8’’-os érintőképernyőn könnyedén hozzáférhet a kedvenc alkalmazásaihoz, a 4 beépített hangszóró pedig lehetővé teszi, hogy utazás közben a kedvenc zenéit hallgathassa.

san-step-6.webp

Dacia Media Control alkalmazás

Az új Media Control rendszer rádióval és Bluetooth®-os telefonkapcsolattal van felszerelve, az információkat pedig a 3,5''-os digitális műszeregységen jeleníti meg, így a hangrendszert akár a kormányról is vezérelheti. A könnyebb vezetés érdekében a Dacia Media Control alkalmazáson keresztül könnyedén hozzáférhet a kedvenc navigációs rendszeréhez a telefonjáról, illetve a képernyőn akár a rádiót is megjelenítheti. Az első ajtókba 2 hangfal van beépítve. 

Vezetéstámogató rendszerek és biztonság

Az alapvető funkciók mindig a rendelkezésére állnak

_

6 légzsák 

_

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)

_

Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera

_

Holttérfigyelő rendszer

_

Emelkedőn elindulást segítő rendszer

_

Elektromos parkolófék

_

Tempomat sebességszabályozó és -korlátozó

_

E-call (automatikus vészhívás)

Karbantartás

a Sandero Stepway
karbantartása: mi sem egyszerűbb!

dacia-sandero-stepway-bji-ph1-024_ig_w600_h337.jpg

5 ÉV VAGY 100 000 KM GARANCIA, RENAULT CREDIT FINANSZÍROZÁS ESETÉN!*

  • A karbantartási program alkalmazása
  • 87 ellenőrzési pont
  • Kizárólag eredeti alkatrészek használata

Méretek

Az optimális méretű crossover

dacia-sandero-stepway-bji-ph1-025_ig_w400_h225.png
dacia-sandero-stepway-bji-ph1-026_ig_w400_h225.png
dacia-sandero-stepway-bji-ph1-027_ig_w400_h225.png

A feltüntetett 5 499 000 Ft-os indulóár Dacia Sandero Essential SCe 65 verzióra vonatkozik 2024. június 1-től és visszavonásig érvényes. A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM: 4,9%.A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Sandero személygépjárművekre érvényes.tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július  1-től visszavonásig tart.

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*:  5.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 2.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza

Sandero Essential SCe 65 vegyes fogyasztás l/100 km: 5,3-5,4; CO2-kibocsátás g/km: 120-121. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink