Dacia Jogger

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ

A Dacia Jogger egyedi és sokoldalú stílusának a kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik
méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.

FOTÓGALÉRIA MEGTEKINTÉSE

_

Az igazán elegáns megjelenésű családi autó
A modell sokoldalúságát a Dacia elegáns vonalvezetésével párosították, amely az Extreme limitált verzióban teljesedik ki.

_

Ha a tágas tereket szereti
A csomagtér méretének, a tágas tárolóhelyeknek és a 64 különböző belső konfigurációnak köszönhetően a Dacia Jogger kiváló társa lesz bármilyen utazás során.

_

Imádni fogja a hosszabb utakat
Utazzon a lehető legkényelmesebb körülmények között! Kedvenc alkalmazásait közvetlenül a 8“-os érintőképernyőn keresztül használhatja, így le se kell vennie a szemét az útról.

_

A Dacia szakértelmének legjava
A Dacia Joggert a Dacia legújabb technológiáival szereltük fel. Az újgenerációs vezetéstámogató rendszerek kiváló biztonságot és a manőverezés során dinamikus vezetési élményt biztosítanak.

Kiválóan variálható

Az 5 és 7 személyes verzióban is választható Dacia Jogger kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket! A számos konfigurációs lehetőségnek köszönhetően az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja ki.

7-sed.webp

Utazzon az egész családdal

A 7 teljes értékű ülőhelynek köszönhetően kényelmesen utazhat családja vagy akár barátai körében. Az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyet kapnak. Az Új Dacia Jogger 7 személyes változata eleget tesz minden kívánságának! A harmadik üléssor lendöntésével tágas csomagteret kaphat, hogy minden szükséges csomagot magával vihessen.

felszereltség

MINDEN SZINTEN FELSZERELVE

9f4fe12694.webp

moduláris tetősín

A családdal utazni indulnak? Sportolna egyet a hétvégén? Induljon útnak szabadon, korlátok nélkül! Helyezze a szállítani kívánt elemeket közvetlenül a tetőrudakra vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót pillanatok alatt. Ezeket az ötletes kialakítású, moduláris tetősíneket a saját igényeinek megfelelően állíthatja be. Útra fel!

d1ef17157d.webp

23 liter tárolóhely

A Dacia Jogger a számtalan okosan kialakított, bárki számára könnyedén elérhető tárolóhellyel rengeteg helyet biztosít az utasai számára.

f654279fe9.webp

Csúsztatható asztalkák

Mi mindenki kényelmére gondoltunk! Az utastér hátsó részében gyermekei a csúsztatható asztalkáknak köszönhetően kedvükre alakíthatják ki a saját utazóterüket.

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK

VEZESSEN NYUGODTAN!

_

Parkolóradar és tolatókamera

_

Holttérfigyelő rendszer 

_

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)

_

Emelkedőn elindulást segítő rendszer 

_

Sebességszabályozó

_

Fényszórók automatikus felkapcsolása 
 

_

Automatikus ablaktörlő bekapcsolás

MÉRETEK

A TÁGAS MÉRETEKKEL ELLÁTOTT CSALÁDI AUTÓ

dacia-jogger-rji-ph1-029-1_ig_w400_h225.png
dacia-jogger-rji-ph1-030-1_ig_w400_h225.png
dacia-jogger-rji-ph1-031-1_ig_w400_h225.png

A feltüntetett 6 999 000 Ft-os indulóár Dacia Jogger Essential ECO-G 100 - 5 üléses verzióra vonatkozik 2024. június 1-től és visszavonásig érvényes.

A garancia részletes feltételeit az Általános Jótállási Feltételek és G+ Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák. Előbbiek a fogyasztónak a jogszabályból eredő jogait nem érintik.

*Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az Euroleasing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 20% kezdő lízingdíj, valamint 24 hónap futamidő esetén érvényes. . A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Az ügyfelet terheli zártvégű pénzügyi lízing esetén a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték, mely a gépjármű forgalomba helyezésekor esedékes. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket jogosult az ügyfélre tovább hárítani. Hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj: 7.000 Ft. THM 4,9%  A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. Az akció új, Dacia Jogger személygépjárművekre érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció 2024. július 1-től visszavonásig tart. 

Reprezentatív példa zártvégű pénzügyi lízing esetén rögzített kamatozással: A példa számítás eltér a THM rendeletben foglalt feltételektől, mivel azon feltételekkel a finanszírozó nem nyújt finanszírozást: Bruttó vételár*: 6.999.000,-Ft, futamidő: 24 hónap, finanszírozott összeg: 3.000.000,-Ft, havi törlesztő részlet 131.042,-Ft, bruttó önerő kalkulált összege: 3.999.000,-Ft, THM: 4,9%, rögzített kamatozású ügyleti kamat: 4,56%, lízingbevevő által fizetendő teljes összeg: 3.145.008,-Ft, casco biztosítás megkötése és fenntartása mellett. *Regisztrációs adót tartalmazza.

Jogger Essential ECO-G 100 - 5 üléses vegyes fogyasztás l/100 km: 6,0-7,8; CO2-kibocsátás g/km: 118-138. Az üzemanyag-fogyasztásra és CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok meghatározása a Bizottság (EU) 2017/1151 rendeletében előírt WLTP vizsgálati eljárással történt. A gépkocsi tényleges fogyasztása eltérhet ezen értékektől a vezetési stílus, a gépkocsi terhelése, az időjárási viszonyok, továbbá az útvonalválasztás függvényében. A hirdetésben közölt adatok nem teljeskörűek, és nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Dacia Márkakereskedőjét. A gépjárművek elérhetősége, a műszaki adatok és megoldások, valamint a felszereltségek országonként eltérhetnek és bármikor módosíthatók. A képek illusztrációk.

Márkáink